Menuen for Oktober/November i restauranten – 279,- pr. person

“BRØD”

Hjemmebagt focaccia – Hjemmebagt maltbrød

“TAPENADER”

Hjemmelavet Aioli – Hjemmelavet Grøn Pesto

 

DE KOLDE RETTER

“SPANSKE SPECIALITETER”

Chorizo – Salami – Serano – Cornichoner

“RØGET TORSK”

Peberrod – Rødbede – Blinis

“FASANBRYST”

Syltede ribs – Glaserede valnødder – Æblepuré

“CAPPACIO”

Okseinderlår – Trøffelmayo – Timian crouton – Madeira syltede tyttebær

“TERRIN AF GRIS”

Brændte figner – Friteret kapers – Sprød Crostini

 

DE LUNE RETTTER

“TORSKESOUFFLE”

Syrlig æble – Jordskokkechips – Cremet hummersauce

“HOKKAIDO SUPPE”

Cremefraiche – Timian crouton – Purløg

“ANDE KROKET”

Friteret and – Brombær – Knoldselleri – Kraftig andesky

“PATATAS BRAVAS”

Chipotle sauce – Aioli – Purløg – Peberbacon

 

DE SØDE RETTER

“LUN ÆBLETÆRTE”

Linsedej – Æble/kanel kompot – Mazarin – Vaniljecreme

“OSTEBRÆTTET”

Tomme De Savoie – Gammelknas – Hyben/æble marmelade – Honningnødder – Friskbagt knækbrød

Menuen for Oktober/November i restauranten – 279,- pr. person

“BRØD”

Hjemmebagt focaccia – Hjemmebagt maltbrød

“TAPENADER”

Hjemmelavet Aioli – Hjemmelavet Grøn Pesto

 

DE KOLDE RETTER

“SPANSKE SPECIALITETER”

Chorizo – Salami – Serano – Cornichoner

“RØGET TORSK”

Peberrod – Rødbede – Blinis

“FASANBRYST”

Syltede ribs – Glaserede valnødder – Æblepuré

“CAPPACIO”

Okseinderlår – Trøffelmayo – Timian crouton – Madeira syltede tyttebær

“TERRIN AF GRIS”

Brændte figner – Friteret kapers – Sprød Crostini

 

DE LUNE RETTTER

“TORSKESOUFFLE”

Syrlig æble – Jordskokkechips – Cremet hummersauce

“HOKKAIDO SUPPE”

Cremefraiche – Timian crouton – Purløg

“ANDE KROKET”

Friteret and – Brombær – Knoldselleri – Kraftig andesky

“PATATAS BRAVAS”

Chipotle sauce – Aioli – Purløg – Peberbacon

 

DE SØDE RETTER

“LUN ÆBLETÆRTE”

Linsedej – Æble/kanel kompot – Mazarin – Vaniljecreme

“OSTEBRÆTTET”

Tomme De Savoie – Gammelknas – Hyben/æble marmelade – Honningnødder – Friskbagt knækbrød