Menuen for Januar/Februar i restauranten – 279,- pr. person

 

De kolde retter

“VARMRØGET LAKS”
Sprød rugbrød – lyn syltet agurk – Dild

“SPICY KYLLINGSALAT”
Krustader – Sprødt kyllingeskind – Granat Æble

“COLD DOG”
Mørbrad – Bearnaise – Friteret løg – løg marmelade – Brioshe

“VEGGIE FOR MEATLOVERS”
Cherry tomater – Syltede rødløg – Sprød toast – Gammel knas

 

De lune retter

“THE DETOX”
Cremet grønkåls suppe – selleri – sprøde grønkålschips

“SMØRBAGT TORSK”
Appelsin sauce med ingefær – Gulerods puré – Sprød Peberbacon – brøndkarse

“ØL BRAISERET GRIS I PANKO”
Sauce på grisen – Grillede & syltede porre – Pommes Puré

“PATATAS BRAVAS”
Sprøde kartofler – Chipotle sauce – Aioli – purløg

 

Dessert + Ost

“GULEROD & HAVTORN”
Gulerodskage – Havtorn – Smørcreme

2 slags oste – Tomme de savoi + Gammel Knas m. Honning ristede nødder, hybenmarmelade og hj. lavet knækbrød

Menuen for Januar/Februar i restauranten – 279,- pr. person

 

De kolde retter

“VARMRØGET LAKS”
Sprød rugbrød – lyn syltet agurk – Dild

“SPICY KYLLINGSALAT”
Krustader – Sprødt kyllingeskind – Granat Æble

“COLD DOG”
Mørbrad – Bearnaise – Friteret løg – løg marmelade – Brioshe

“VEGGIE FOR MEATLOVERS”
Cherry tomater – Syltede rødløg – Sprød toast – Gammel knas

 

De lune retter

“THE DETOX”
Cremet grønkåls suppe – selleri – sprøde grønkålschips

“SMØRBAGT TORSK”
Appelsin sauce med ingefær – Gulerods puré – Sprød Peberbacon – brøndkarse

“ØL BRAISERET GRIS I PANKO”
Sauce på grisen – Grillede & syltede porre – Pommes Puré

“PATATAS BRAVAS”
Sprøde kartofler – Chipotle sauce – Aioli – purløg

 

Dessert + Ost

“GULEROD & HAVTORN”
Gulerodskage – Havtorn – Smørcreme

2 slags oste – Tomme de savoi + Gammel Knas m. Honning ristede nødder, hybenmarmelade og hj. lavet knækbrød