MENUEN

Gældende fra 7. Maj

 

KOLDE RETTER


“REJESALAT”
Håndpillede rejer – Franske asparges – Mango

“KARTOFFELMAD”
Nye danske – Karamelliseret løg – Baconmayo – sprøde skalotteløg

“SPICY KYLLINGSALAT”
Rabarber kompot – Crostini – Karse

“FRITERET AVOCADO”
Tomatsalat – Spicy mayo – Syltede rødløg

“SPRØDE RODFRUGTCHIPS MED RAMSLØGS DIP”

LUNE RETTER

“DAGENS FANGST”
Spinat – Sauce mousseline – Hvide asparges

“ANDE KROKETTE”
Rabarber kompot – Forårsalat – Sennepscreme

“GRILLET REVELSBEN”
BBQ – Coleslaw – Knuste kartofler

DESSSERT


“HVID CHOKOLADE PANACOTTA”
Pistaciekage – Nye jordbær – Mørk Chokolade jord

“OSTEN”
Tomme De Savoie –  Gammelknas – Honningnødder – Marmelade – Hjemmelavet knækbrød

 

295 kr. pr. person (tirsdag-torsdag)

325 kr. pr. person (fredag-lørdag)

*Vi tager forbehold for ændringer i menuen

 

Vi gør opmærksom på at vi ikke laver ændringer i menuen. 
Ønskes glutenfritbrød, skal dette oplyses minimum 24 timer før, og koster 25 kr. pr. person 
Vi tilbyder ikke børnemenu- og priser.

 

 

Kan du bare ikke få nok? Det er altid muligt at tilkøbe flere retter.
Ekstra ret – 10 kr.

 

EN AFTEN PÅ BAR TAPAS 

 

Fra tirsdag-torsdag har I mulighed for at ankomme på to tidspunkter – hhv. klokken 18:00 eller 18:30 – og har bordet til vi lukker klokken 21.00. (Køkkenet lukker for ekstra bestillinger klokken 20:00)

Fredag og lørdag kører vi med to faste seatings – hhv. klokken 17:30-19:30 og igen fra 20:00 til vi lukker.
På det tidlige seat har I altså bordet i to timer. (Køkkenet lukker for ekstra bestillinger klokken 19:00)
På det sene seat har I bordet resten af aftenen, og kan blive siddende til vi lukker. (Køkkenet lukker for ekstra bestillinger klokken 21:30)

Fælles for alle dage er, at menuen ca tager 1,5 time at komme igennem fra start til slut – og i al den tid, kan I bestille ekstra af alle retterne.

Tilkøb af ekstra ret: 10 kr. pr. ret.

 

Når I ankommer i restauranten vil en tjener vise Jer ned til Jeres bord, fortælle Jer lidt om konceptet og tage imod bestilling af drikkevarer.
Herefter skal I bare slappe af og nyde Jeres aften, som nu kører helt af sig selv – menuen er nemlig forudbestilt, og vi garanterer den er lækker samt at der er noget for en hver smag.

Vi starter med vores friskbagte foccaciabrød og bløde maltboller, serveret med vores lækre aioli og grønne pesto. Herefter kommer der 5 kolde retter, med inspiration fra både det spanske og danske køkken. Mange af de kolde retter kommer inden for kort tid, for at give den optimale “tapas” oplevelse, som netop er flere små retter på en gang.

Når vi er igennem serveringen af de kolde retter, kommer den første af tre lune retter – og så kommer de en efter en ned til bordet i takt med at køkkenet laver dem.

Til slut kommer en lækker osteanretning, og derefter en skøn dessert at slutte aftenen på.

 

Vi glæder os til at byde Jer velkomne på Bar Tapas!