Barnedåb – Konfirmation – Rund fødselsdag – Firmafest – eller noget helt femte?
På Bar Tapas har vi efterhånden mange års erfaring med selskaber ud af huset.
Vores lækre tapas buffet passer perfekt til stort set enhver lejlighed, da I intet skal gøre selv. Intet der skal varmes eller laves fra jeres side af – blot små lækre retter på en smuk buffet, som vi selvfølgelig kommer og sætter op for jer, som dine gæster kan hapse af gennem jeres dag.
Buffeten indeholder som udgangspunkt altid
“TAPASBRÆTTET”
* Chorizo – Okseinderlår – Tørret skinke Salami – Cornichoner
* Spanske sorte & Grønne oliven
* Røgede mandler
* Grøn peber paté – syltede bøgehatte
* Sauce Romesco – Aioli – Pesto
* Syltede sager
• 4 sæson betonede retter (kolde)
• Månedens dessert
“OSTEBRÆTTET”
Tomme De Savoie – Gammelknas – Hyben/æble marmelade – Honningnødder – Friskbagt knækbrød
Samt vores hjemmebagte focacciabrød og bløde, mørke maltboller
Pris 295 pr. Kuvert
Som udgangspunkt skal i være minimum 20 personer for bestilling af tapas buffeten.
Hvad skal du selv stå for?
Vi kommer som nævnt med al maden serveret i vores flotte service. I skal blot sørge for at have bordene buffeten skal stilles op på.
Derudover skal al service rengøres af jer, inden det afleveres på restauranten på Jernbanegade 17, den efterfølgende uge (tirsdag-lørdag)
Levering. 250 kr. Indenfor 15 km.
Ønsker i buffet leveres længere væk, kontakt os gerne.
“TAPASBRÆTTET”
* Chorizo – Okseinderlår – Tørret skinke Salami – Cornichoner
* Spanske sorte & Grønne oliven
* Røgede mandler
* Grøn peber paté – Syltede bøgehatte
* Sauce Romesco – Aioli – Pesto
* Syltede sager
“LAKS”
Rygeostcreme – Radiser – Fennikel
“SPRØD KARTOFFELTÆRTE”
Grambogård skinke – Syltede rødbede – Bacon mayo
“HVIDLØGS GRISINI”
Fetacreme – Løg puré – Purløg
“KYLLINGESALAT”
Svampe – kapers – Cornichoner – Crostini
“BRUSHETTA”
Frisk tomat – Hvidløg – Olivenolie – Honning – basilikum – Ristet surdejsbrød
“OSTEBRÆTTET”
Tomme De Savoie – Gammelknas – Hyben/æble marmelade – Honningnødder – Friskbagt knækbrød
“JORDBÆR CHEECECAKE”
Nye jordbær – Smørristet kiks – Jordbær coulis – Ostecreme