Winemakers Dinner

22. april klokken 18:00

 

I samarbejde med Vinslottet inviterer vi til en stemningsfyldt aften, hvor lækker tapas møder udsøgte, New Zealandske vine fra Soho Vineyard Family – og hvor du får mulighed for at møde folkene bag flaskerne.
Vi serverer 7 lækre tapasretter fordelt på 3 serveringer, og til hver servering har Vinslottet nøje udvalgt vine, der passer perfekt til maden🫒
🍷 Riesling, Maren, 2024, ØKO
1. Servering
Bruchetta på smørristet foccacia med tomat & balsamico ~ Indbagt, sprød oliven med spicy mayo ~ Laks med avocadocreme og syltede rødløg serveret på sprød rug
🍷 Sau. Bl. “Peggy”, 2024 & Sau. Bl. Stella, 2023
2. Servering
Sprød torsk med sauce Beurre Blanc ~ Braiseret kalv med knuste kartofler, rødbede og peberrod ~ Grillet New Zealandsk lam med kartoffelgratin, asparges & sauce på lammet
🍷 Pinot Noir, Bobby, 2023 & Pinot Noir, McQueen, 2022
3. servering
Tre gode oste med honningristede nødder, hyben/æble marmelade og hjemmelavet knækbrød
🍷 Chardonnay, Carter, 2023
575 kr. pr. person 
Begrænset antal pladser!
For reservation af plads ring på 53520144 eller send en mail til mu@bartapas.dk