Aften menu

Bar’Tapas – En levende menu

 

På Bar Tapas arbejder vi tæt sammen med vores leverandører, som hovedsageligt er små spanske og danske producenter
med respekt for bæredygtighed og naturen.
Vi elsker og respekterer det spanske køkken, men vi vil ikke lade os begrænse, så derfor låner vi gerne fra den danske have.

Menuen er ligeså levende som naturen, vi udskifter jævnligt retter og udnytter den enkelte råvare på den bedst mulige måde.

Derfor kan menuen variere, dog er der altid et stort og varieret udvalg af små,
indbydende tapas retter som med garanti er blevet kræset for af vores dygtige kokke.

Book et bord ved at klikke her

Tapas menu

 DE KOLDE RETTER

“RØGET MAKREL I TOMAT”
Tomat Mayo – Syltede Cherrytomater – Frissé 

“KOLDRØGET LAKSETATAR”
Rygeostecreme – Sprødt rugbrød – Radiser 

“TOMATSALAT”
Cherrytomat – Grøn pesto – Syltede rødløg – Ost 

“KOLD TOMAT GAZPACHO”
Timian crouton – Saltet agurk – Syrnet Fløde 

“KARTOFFEL SALAT”
Nye danske kartofler – Soltørret tomat – Rygeost 

“HØNS I ASPARGES”
Kapers – Estragon – Æg – Asparges 

“TORTILLA”
Chorizo – Kartoffel – Soltørret cherrytomat

 

DE LUNE RETTER

“EL HOTDOG”
Grillet Marrakech Pølse – Coleslaw – Syltede Perleløg

“SPANSK KØDBOLLE”
Okse – Tomat – Friteret Rösti

“PATATAS BRAVAS”
Stegte Kartofler – Chipottle Sauce – Urte Aioli

“SVAMPERAGOUT”
 Svampe – Rødvin – Forårsløg – Ramsløgsbrød

“SLIDER”
Hakkedreng – Salat – Tomatsalsa – Aioli

DESSERT

“OSTEN”
Tomme De Savoie – Prima Donna – Æblemarmelade – Hjemmelavet knækbrød

  “CITRONMÅNE”
Pistacie creme – brændt hvid chokolade – Lemon Curd

“CRÉME BRÛLÈE”
Vanilje – Sukkerknas – Syltede danske jordbær

 

 

Til hele herligheden serveres
Tapenader og hjemmebagt brød
Grøn Aioli – Pesto på basilikum og persille // Friskbagt Foccacia brød og malt boller

249,- pr. person.
Book et bord ved at klikke her

ÅBNINGSTIDER

 

Man. 18:00 - 21
Tir.  17:30 - 23
Ons.  17:30 - 23
Tor. 17:30 - 23
Fre.  11:30 - 15 & 17:30 - 24
Lør. 11:30 - 15 & 17:30 - 24
Søn. LUKKET