Aften menu

Bar’Tapas – En levende menu

 

På Bar Tapas arbejder vi tæt sammen med vores leverandører, som hovedsageligt er små spanske og danske producenter
med respekt for bæredygtighed og naturen.
Vi elsker og respekterer det spanske køkken, men vi vil ikke lade os begrænse, så derfor låner vi gerne fra den danske have.

Menuen er ligeså levende som naturen, vi udskifter jævnligt retter og udnytter den enkelte råvare på den bedst mulige måde.

Derfor kan menuen variere, dog er der altid et stort og varieret udvalg af små,
indbydende tapas retter som med garanti er blevet kræset for af vores dygtige kokke.

Book et bord ved at klikke her

Tapas menu

SNACKS 

“OLIVEN”
Sorte og grønne oliven 

“SPANSKE PØLSER”
Chorizo – Salami – Lomo 

DE KOLDE RETTER

“REJESALAT”
Croissant – Syltede hvide asparges – Dild

“RILETTE AF RØGET UNGHANE”
Syltede rødløg – Krustader – Dijon

“BRUCHETTA”
Ristet surdejs brød – Modne tomater – Mozarella – Balsamico – Aioli 

“CARPACCIO”
Røget okseinderlår – Karl Johan mayo – Syltede brombær – Sprød parmasan

“TORTILLA”
Chorizo – Sommerløg – Økoæg – Chilimayo 

 

DE LUNE RETTER

“CONFITERET AND”
Bagt æble – Selleri kompot – Hasselnød 

“CREME DUBBERY”
Syltede romansco kål – Bagt blomkål – Saltede mandler – Trøffel olie

“SVAMPE RAGOUT”
Grillet foccacia – Syltede brombær – Spansk kørvel

“BAGT LAKS”
 Sukkerærter – Piment sauce – Urter 

 

DESSERT

“OSTEN”
Tomme De Savoie – Honningnødder – Æblemarmelade – Hjemmelavet knækbrød

“MAZZERIN”
Vaniljecreme – Bær coulis – Hasselnød tuille

 

 

Til hele herligheden serveres
Tapenader og hjemmebagt brød
Aioli – Pesto på basilikum og persille // Friskbagt Foccacia brød og malt boller

259,- pr. person.
Book et bord ved at klikke her

ÅBNINGSTIDER

 

Man. 18:00 - 21
Tir.  18:00 - 21
Ons.  18:00 - 21
Tor. 18:00 - 21
Fre.  17:30 - 24
Lør. 17:30 - 24
Søn. LUKKET