Aften menu

Bar’Tapas – En levende menu

 

På Bar Tapas arbejder vi tæt sammen med vores leverandører, som hovedsageligt er små spanske og danske producenter
med respekt for bæredygtighed og naturen.
Vi elsker og respekterer det spanske køkken, men vi vil ikke lade os begrænse, så derfor låner vi gerne fra den danske have.

Menuen er ligeså levende som naturen, vi udskifter jævnligt retter og udnytter den enkelte råvare på den bedst mulige måde.

Derfor kan menuen variere, dog er der altid et stort og varieret udvalg af små,
indbydende tapas retter som med garanti er blevet kræset for af vores dygtige kokke.

Book et bord ved at klikke her

Tapas menu

 DE KOLDE RETTER

“CALAMARES”
Citron mayo – Frisk salat – Friteret kapers

“SPANSK CÆSAR SALAT”
Grillet kylling – Hjertesalat – Sprød chorizo – Parmesan – Cæsar creme 

“RØGET TORSK”
Rygeost – Crotini – Radisser  

“KRABBE RILLETTE”
Rejechips – Cayennepeber – Mayo – Urter

“KARTOFFELMAD”
Ramsløgs mayo – Friteret løg – Bacon – Purløg

“CAVICHE EL GAMBAS”
Taco chips – Syltet mango – Guacamole 

“TORTILLA”
Butterdej – Æg – Porrer – Chorizo 

 

DE LUNE RETTER

“HUMMER BISQUE”
Torske soufflé – Syltede glaskål – Sprød foccacia 

“PATATAS BRAVAS”
Aioli – Chipotle sauce – Purløg 

“SPANSK KØDBOLLE”
Spicy tomat – Kartoffel – Synet fløde 

“SLIDER”
 Pulled Pork – Coleslaw – Råsyltet rødbede 

 “SVAMPERISOTTO”
Paneret kylling – Parmesan chips – Syltede vintersvampe

“INDBAGT LAKS”
Spinat – Feta – Beurre blanc

 

DESSERT

“OSTEN”
Tomme De Savoie – Honningnødder – Sveske marmelade – Hjemmelavet knækbrød

  “HVID CHOKOLADE PARFAIT”
Iskold solbær suppe – Mandeltuille

“DRØMMEKAGE”
Kokusflager – Skyr – Karamel – Vaniljekage 

 

 

Til hele herligheden serveres
Tapenader og hjemmebagt brød
Aioli – Pesto på basilikum og persille // Friskbagt Foccacia brød og malt boller

259,- pr. person.
Book et bord ved at klikke her

ÅBNINGSTIDER

 

Man. 18:00 - 21
Tir.  18:00 - 21
Ons.  18:00 - 21
Tor. 18:00 - 21
Fre.  17:30 - 24
Lør. 17:30 - 24
Søn. LUKKET