Februar Menu

 DE KOLDE RETTER

“Hønsesalat”
Ristede svampe – Karry – Bacon – Plukket kylling  

“Lakseroulade”
Koldrøget laks – Rygeostcreme – Saltet agurk 

“SALTET DYRERYG”
Peberrodscreme – Tyttebær – Syltet agurk 

“VILDSVINE PATÈ”
Sprødt rugbrød – Brændt figen – Syltede svampe 

“Reje”
Tigerreje i hvidløg – Senneps mayo – Salat –  Sprød Rug

DE LUNE RETTER

“KYLLINGESPYD”
Tzatziki – Grillet Kylling – Rødløg – Grillet Peberfrugt

“SPANSK KØDBOLLE”
Okse – Tomat – Friteret Kartoffel – Gouda

“Tortilla”
Serrano – Kartoffel – Soltørret cherrytomat

“PATATAS BRAVAS”
Stegte Kartofler – Chipottle Sauce – Urte Aioli

“PIROG”
Kraftig chorizo – Parmasan – Springløg

“SLIDER”
 A la surf & turf 

“Paella”
Ris – Kylling – Springløg – Hønsefond – svampe

DESSERT

“Osten”
Don Bernado – Mahon Merca – Syltede nødder – Hjemmelavet knækbrød

“RUBINSTEINERKAGE A LA BAR TAPAS”
Makron – Rom – Vandbakkelse – Marcipan

249,- pr person